torsdag 31 mars 2011

Det trodde jag inte!

Slinkiga 70F som stannar kvar i axelbanslöst! Har haft den på mig en bra stund nu, böjt mig framåt flera gånger och de är fortfarande kvar! :)

Ska jag lägga in den i web-shopen inför vårens linnen och klänningar? Finns från 60-85 och kupa D-GG. Häftigt!

onsdag 30 mars 2011

Tillbaka till skrivbordet igen

Nu ska ni inte behöva vänta längre. Jag har lämnat över sötbebisen till pappan som kom hem igår och nu kör jag järnet på kontoret igen. Idag packas det behåar så det ryker!

söndag 27 mars 2011

Bla bla bla bla prutt!

Så lät det idag när vi inte uppmärksammade den lille hertigen. Dagens största garv.

Nr 1 på topplistan

Just nu är det att gå. Klibbiga händer med stadigt grepp i dina och så bär det iväg. Varv efter varv i huset. Så surt det blir när man försöker förklara (efter varv 8) att ryggen håller på att gå av. :)

Dagens bebislunch

Karl-Herman fick hemlagad laxgryta med ärtor, potatis, dragon och kokosmjölk.

Han åt bättre än mig. :)

Första gången jag lagade ett storkok till bebis igår. Blev så bra att det får nog göras om igen. Har en plan om två till. Kyckling med ris, majs, purjo och kokosmjölk. Köttfärs, pasta, tomat, lök, vitlök, oregano och basilika. Får se om de också går hem.

fredag 25 mars 2011

Tufft med diskmaskin?

Så fort någon stoppar i eller plockar ur något i diskmaskinen så är han där. Lille sötvilden Karl-Herman. Undrar varför just den är så spännande? Kanske för att det är som ett hemligt rum med skramliga saker som uppenbaras? Det som skramlar högst är ju bäst. Det vet väl alla?! :)

onsdag 23 mars 2011

Skrik och bli rik?

Då skulle Karl-Herman vara multimiljonär nu. Jäklars vad han vrålar. Ny grej. Förhoppningsvis håller det inte i sig så många dagar. Mina öron rullar ihop sig av smärta och risken att de ramlar av snart är stor. :)

måndag 21 mars 2011

Nyheter i webshoppen!

Till vänster i webshoppen hittar du nu två nya kategorier; OMKRETS 65 och OMKRETS 95-105. Hoppas detta gör shoppen lite mer tydlig. Saknar du något i sortimentet så tveka inte att fråga!

Idag har jag lagt in två nya modeller från Elomi. Den ena kallas LARA och är en lite lyxig men en oerhört stabil behå. E-J-kupa och 80-105 i omkrets. Den andra är HERMIONE som har en sval och slät kupa. Mycket stilig behå. DD-H och omkrets 80-105.

Jag har även lagt in en baddräkt som jag fallit för. MONTREAL kallas den och finns i D-GG och 75-95. Sitter och väntar på mitt eget exemplar som ska komma i april. Den är svart med en oerhört snygg "twist" upptill. Längtar!

Snabbaste vägen till webshoppens startsida får du HÄR.

Dagens tröttnos

Dagens sötnos

Dagens tips


"Bli inte bajsnödig när du är ute och promenerar med stollig häst."

torsdag 17 mars 2011

En liten hint om sommarens nyheter


Riktiga bilder får ni vänta på lite till. Men det blir sprudlande färger och kanske lite romantik. Helt rätt! Älska Freya! Går allt som planerat så kommer dessa med till Falsterbo Horseshow.

Hög servicenivå


Jag försöker alltid hjälpa de som ber om hjälp. Vill alltid få iväg mina beställningar så snabbt jag bara kan. Är lite för bussig när det kommer till reklammationer. Om jag tjänar på det? Ja! Både i nöjet i att ha en glad kund och därmed tror jag också att många blir mig trogen.

Vad vill jag ha sagt med detta då? Jo, tveka inte att fråga. Jag har just skickat iväg bild på en behå som jag inte har i lager. En tjej som hade lite speciella önskemål. Kanske inte är någon större ekonomisk vinst men jag ser det på längre sikt. Och så är det kul att hjälpa till. Det ger en kick. Därför har jag nu ännu större kupor i sortimentet och de blir bara fler. Håll ögonen öppna på web-shoppen. Nytt godis är på väg!

tisdag 15 mars 2011

Promenad i solen

Karl-Herman tycker det är rätt kass att gå på promenad. Framförallt när solen lyser rätt i nyllet. Tur att han har en påhittig mor med stort förråd av skärmar och tejp.

Fraktfritt i web-shopen!

Fram till och med söndagen den 20 mars så kör vi fraktfritt.

Du hittar nya t-shirts och piké i sköna färger och givetsvis funktionsmaterial från craft. Många härliga färger att gotta sig i!

Peta peta peta!

Allt ska petas på. Förut var det grabba tag och stoppa i munnen men nu är det pekfingret som leder vägen. Visst, saker ska fortfarande in i munnen men peta är det nya fräcka.

torsdag 10 mars 2011

Skiter i att det snöar!

Tänker lägga in fina pikéer och t-shirtar från craft i web-shopen iaf! Måste få iväg några paket först. Sedan tänker jag bara VÅR och SOMMAR!

tisdag 8 mars 2011

Exotiska läsare?

Irland
4
Finland
3
Japan
3
USA
3
Storbritannien
2
Malaysia
2


Töntmorsa del 2

Jobbig dag för lillsork igår. Badade i simhallen. Dvs. paddlade som en tok med benen och doppade ansiktet, blev lite sur men kom igen lika fort och gjorde om det. Så sov han bara en stund i bilen på väg hem. Men körde järnet hela em/kvällen trots att han var trött. Efter kvällsflaskan somnade han i mitt knä. Då är han bara så go att man inte vill släppa honom från sig.

söndag 6 mars 2011

Töntig morsa...

Fyra av fyra bilder är suddiga. Lille sötsorken vill inte vara still en sekund. Nu har han upptäckt krypandets konst. Finns det något som hägrar så bär det iväg. Inget får stå i vägen för lillnisse och en lampsladd... Men allra helst vill han upp på fötterna. Såklart. Varför skulle han bryta den trenden nu? Skrattar, flamsar och babblar som en liten tok hela dagarna. Sötaste ljuden man kan tänka sig. Pappan har dessutom trimmat honom så nu vinkar han. Hur gulligt är inte det?! :)

Så töntmorsan önskar finaste bebisen grattis på 7-månadersdagen!

fredag 4 mars 2011

Rödtoppen?!

Hoppsan! :)

Idag har jag ett kul möte inbokat. Sara som är säljare för de vackra behåar jag säljer (Fauve, Fantasie och Freya) kommer till Göteborg idag. Vi ska passa på att träffas hos en vän till mig som har ett helt makalöst fint dressyrcenter utanför Kungälv. Länk till henne och hennes vuxenridskola hittar du här. Ännu bättre blir det när min tränare är på plats där just den här tiden. Och att söta Sara gillar hästar. Man skulle kunna tro att det ligger en plan bakom men så är inte fallet. Denna gången. :)

Dagens husmorstips!

Jag har haft torra och kliande fläckar på utsidan av vaderna de senaste åren. Läskigt, fult och irriterande. T.o.m. hudläkaren hade inget vettigt att komma med... Så provade jag den här cremen som Snäckan hade med sig under mässhelgen. Efter två dagar märkte jag resultat och köpte genast en egen tub. Det visade sig av en slump (jag var på jakt efter någon hästpryl:) att Forever hade monter på mässan lustigt nog. För första gången verkar jag ha fått bukt på klifläckarna. Gilla Aloe!

onsdag 2 mars 2011

Vad mina kunder tycker om ridtrosan?

Svart medium och large bara rasslade iväg på mässan. Kolla hålet till höger. Det är en produkt som var lite trögstartad men nu får jag många återköp. De som köper en för att testa kommer tillbaka och vill ha fler. Den är riktigt bra!

Bakis andra dagen i rad?!

Den här lille grabben kommer drällande kl 6 på morgonen. Så sover han hela dagen. Skulle gärna ha en liten webkamera på honom. VAD sysslar han med? :)

tisdag 1 mars 2011

Montern Eurohorse/Göteborg Horseshow

Skylten hänger lite på svaj men annars såg det ut så här innan flocken med människor kom. Det var galet roligt. Så många vänner samt gamla och nya kunder som kom. Härligt! Och min fina Snäcka som ställde upp så jag blir tårögd bara jag tänker på det. Du är bäst! Hoppas vi kanske kan ha en lite större monter nästa år. Men först är det stor monter i Falsterbo som gäller. 10-17 juli hoppas jag kunna vara på plats som vanligt mellan hopp och dressyrbanan.

Nu är det dock inte lika kul. Rösten har gett sig och jag är så trött i både knopp och kropp. Jag har drivor med jobb som måste göras. Inget som jag kan skjuta på utan det måste bli klart nu.