torsdag 7 juni 2012

Kära vädergudar!

Den 8-15 juli önskar jag sol, lite molntussar, 18-20° och lätt vind. Möjligen en mindre regnskur varje natt så det inte dammar för mycket.

Det är drömvädret när man ska ha monter på Falsterbo Horseshow. Eftersom jag blev lätt uppläxad (flera gånger) när jag inte var där en sommar (megagravid) så vågar jag inte annat än att komma dit i år också. :) Hoppas att craft kan erbjuda många fina tröjor även i år. Är det något mer ni önskar ur deras sortiment så säg till nu. Eftersom det är utgående färger som jag kan få till rea pris så vet jag aldrig vad som finns för tillfället. Men önska ändå så jag vet vad ni vill ha.  :)

Det blir en liten bikinirea även till de mindre kuporna. Ska se vad jag kan komma över i de lite större storlekarna. Kanske någon tankini igen? Tala om vad ni vill ha! :)

2 kommentarer:

  1. Önskelista:
    Tunn löparjacka/vindjacka. De är perfekta att ha över en t-shirt på svalare svalare dagar.

    Smidig softshelljacka/tröja dvs lite tjockare än microfleecepullovern men inte som riktig jacka om du förstår hur jag menar?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mmmm, vindjacka hoppas jag på i år också. De brukar ha en superskön microfleece av lite tjockare slag. Hoppas på den i år också. Tack! :)

      http://hogengard.jetshop.se/fleecetroja-med-dragkedja-p-64-c-103.aspx

      Radera