fredag 31 augusti 2012

Röjer!

Har sovit så gott i natt och jag tog sovmorgon tills buset vaknade 7.30. Välbehövligt. Känner mig som en ny människa. Packar paket och har röjt ur lagret på kartonger. Det mesta jag skickar går ner i mindre påsar så det blir en del kartonger att kasta. Skönt att få undan dem. 
Nu längtar jag lite efter att få komma iväg till stallet och rida min vackra häst. Hon har börjat slappna av ganska bra och oftast håller hon ihop i formen. Jag har börjat flytta både i trav och lite i galopp och jobbar även lite med de enkla bytena. Dock så hetsar hon upp sig ganska mycket så det handlar om att få en bra skritt innan den nya fattningen. Men ju mer vi tränar desto stabilare och mer uppmärksam blir hon. Såklart. :)

torsdag 30 augusti 2012

Slut på energi

Idag går jag bara på ren vilja. Reserven är tömd. Barnet har fått sin första dagisförkylning och jag hinner inte ikapp med allt jobb jag ska måste göra. Inget mysinlägg i bloggen idag. Sorry! Tillägg: somnade inte i går kväll p.g.a. lite magknip och även en härlig flod av näsblod. Sovit med blodstoppvadd i näsan. Skönt. Vaknade tidigt med snorigt barn. En bra dag idag. Helt enkelt.

onsdag 29 augusti 2012

Nu ska vi tala kalsonger!

Stolt ser jag att vår trosa kom etta i testet. Trots att vi står längst till höger. :) Det är lite synd att det inte kommer fram hur förbannat bra den håller på lång sikt. Jag har flera trosor som jag har haft sedan säljstarten för ca fem år sedan och de håller ihop ännu. Jag har dem varje dag. Hela dagarna. Bästa jefla kalsongen jag har haft! Visst den kostar lite men slå ut det på hur länge den håller och hur bra den sitter så är den värd mer. Och bästa kritiken får jag från mina kunder. Den är värd mest. :)

tisdag 28 augusti 2012

Doftsugen

Vill ha den här parfymen. Trots att jag inte haft den på mig så vet jag att den skulle funka. Smaka på namnet. Candy. Kan bara bli rätt. :) Men först ska det köpas linser för onödigt mycket pengar. Lika kul som att köpa toapapper...

fredag 24 augusti 2012

Guldbehå på väg!

En av mina favoriter från Fauve finns nu äntligen i web-shopen. Det är den jag väljer först av alla i garderoben. Har varit lite trög med inte hunnit att få in den på plats. Har dock kommit över ett gäng i den fina bruna färgen till ett mycket bra pris. Kan nu sälja den för 495:- och den har kostat 823:-.
Den kommer från Fauve som är det lyxigaste (och skönaste och bästaste) av märkena jag säljer. :) Tycker det är så trevligt med lite brunt i stället för bara svart om man vill ha en mörk behå.

Här får du länk till hemsidan.

onsdag 22 augusti 2012

McGyver wannabe

Utsikt som duger!

Villa Bråviken. Mysigt och en makalöst fin utsikt.

Äta tandkräm?

Gott! :)

Kolmården nästa

Allt som fanns i lager är skickat så vi unnar oss en familjetrip. Jag sitter bak. Det du är mycket ovanligt. :) Åter på kontoret på fredag igen. Vet att jag har fått nya varor tills dess. Ett skepp kommer lastat. Med tuttekassar. Sorry, kunde inte somna igår och är löjligt trött idag. Dvs. Mycket töntig. :)

lördag 18 augusti 2012

Ytterst tacksam

Har fått så fin hjälp idag. Vaknade före klockan sex med brutal stress och insåg att jag måste be om extra hjälp. Jag ställer höga krav på mig själv och när jag inte klarar prestera som jag vill då knyter det sig. Nu känns det mycket bättre även om jag har lite småbränder kvar att släcka. :) Nu blir det vila resten av kvällen och förhoppningsvis sova lite längre än till klockan sex i morgon bitti. God kväll alla!
Många som ska få paket på måndag.
Nöjd kille äter lite choklad.

När det är blött ute

fredag 17 augusti 2012

Kul tjej!


Lite så är det ju även om de flesta av mina kunder inte kan klämma till sina tuttar så de försvinner. :)

tisdag 14 augusti 2012

Smart och snorig

Fick en liten tankeställare idag. Min fråga var: hur kan man bli så kass av en "liten förkylning"? Svaret vet jag ju: kroppen behöver vila för att kunna jobba emot skitviruset jag har plockat upp. Mår bättre men är helt slut på em/kvällen. Svårt att vila när det är inskolning på dagis och alla andra måsten som ska göras. Hoppas orka upp en stund innan buset i morgon och jobba lite. Så frustrerande att inte hinna ikapp.
Härligt är att buset har superkul på dagiset. Får honom knappt med mig hem. Så fräckt att se hur han leker runt utan att vara blyg. Värmer i hjärtat.

måndag 13 augusti 2012

Piké-REA!

Inte ofta det här händer. Men nu har jag fått köpa ett litet lager med finfina pikéer från craft till ett kanonpris. Det är dessutom fyra väldigt bra färger. Gå in här och läs mer.

söndag 12 augusti 2012

Rumpsalva på läpparna

Funkar absolut överlägset bäst av allt jag har provat. Ta det som en kur under natten och i din ensamhet. Ser lite ut som vit kletig nivea från 80-talet. :)

Mår skit. Men...

...jag har i alla fall en supergosig katt. :)

Tur vi inte har källare

Fy vad förkylningar är meningslösa... Verkar som att det är en mansförkylning dessutom. Det vet ju alla hur de är. Första dagen på dagis i morgon lär bli utan mamman. Jag som var rädd för förkylningarna som skulle komma efter dagisstarten.
Idag red jag och fixade stallet på fm och det var inte utan strid. Så tung i skallen och nös så det skvatt. Pojkarna är på Stillingsön och roar sig medan jag jobbar. Det går väldigt långsamt. Precis vad jag behöver. Jag har så många som väntar på sina varor och så blir jag förkyld. Sämsta möjliga tajming...

lördag 11 augusti 2012

Snorförkyld

Petitess i det stora även om det är lite jobbigt. Soffan och OS resten av kvällen. Återkommer med rapport från mässan.

torsdag 9 augusti 2012

Två-årskalas. Igen

Tårta, presenter och grymmelekplatsen. Dagens tips går till Stenungsunds kommun. Åk till Halmstad på studiebesök. Skippa hälften av alla nedgångna lekplatser från 1974 och bygg EN av den här sorten.

Roadtrip

onsdag 8 augusti 2012

Kittymittens

Kattassar är så söta. Speciellt när de har samlat dem i en liten hög

Snart dags för modemässan

Bilden är snodd lånad från ciff.dk
Nu är KJ hemma igen och jag kan jobba på. Som vanligt är jag sen med typ allt och jag vet att det är många kunder som väntar på sina beställningar. Jag jobbar så fort och mycket jag kan. Sätter klockan på 6 för att ta vara på morgonen. På måndag ska vår lille knatte börja skolas in på dagis. När det flyter på så kommer mina ensamveckor bli mycket lättare och jag kan hålla servicenivån uppe hela tiden. Just nu har jag så dåligt samvete för er varje vecka han är iväg. Men samtidigt är jag så glad över att kunna ha haft buset hemma i två år. Det är ju först nu som han visar stort intresse för andra barn och då blir det ju lättare även för mig att släppa iväg honom. Hoppas han kommer trivas och hålla sig frisk...

I morgon torsdag stänger jag kontoret efter lunch för att åka ner till Halmstad. KJs familj bor där och vi ska fira busets födelsedag med dem och på fredag åker jag till Köpenhamn och modemässan. Alltid lika intressant och man vet aldrig vad man kan springa på. I våras var det ridtrosan med långa ben som en av mina kunder(!) hade hittat och ringde dit mig. Nu är det dags att titta extra noga på vårens bad. Alltid lika fint och svårt att välja/gissa vad mina kunder vill ha. Nästa sommar. Sedan finns där en hel hall med barnkläder och skor. Gissa om jag blir sugen på att shoppa där. Kläder och skor som jag bara undrar vart de säljs. Så läckra! Kanske borde öppna en butik. När jag nu skulle ha tid med det. :)

Jag kommer alltså inte att vara på kontoret torsdag lunch till lördag eftermiddag men försöker svara på mobilen om du behöver ha tag på mig. Kommer dock försöka jobba lördag eftermiddag och så mycket av söndagen som det går. Lovar att blogga från mässan! :)

måndag 6 augusti 2012

Blött ute...

2 årsdagen är här!


GRATTIS till värdens finaste lilla älskling!

Kanske lite fel att lägga in en ett år gammal bild. Men den är så fin och en påminnelse om att ta nya inom kort. :)

söndag 5 augusti 2012

Jefla Roger!

Så har ännu en spännande lösning dykt upp i huset. En skarvning av elsladdar som tydligen varit uppsatt med silvertejp. Idag släppte tejpen. Sladdarna går till lampan ovanför diskbänken. Vatten och el som funkar så bra ihop. Hoppas sannerligen att jag aldrig springer på någon av dem i framtiden. Total brist på känsla för finish kan jag köpa men hittepålösningar när det handlar om el. Inte ok!

Man bakar med choklad

Kalas i morgon!

Jag är väldigt glad över maskinen vi fick av "svärmor" i julklapp. Man kan liksom fixa med annat när den står där och vevar. Passar mig bra. Nu måste jag jobba lite till innan det är dags att ställa sig i köket igen. Lillbuset fyller ju två år i morgon och det ska firas från morgon till kväll. :)

lördag 4 augusti 2012

Suveränt 50-års firande

Grymt trevligt kalas för min bror idag. Lillbuset körde hela registret och var lycklig kille på fest. Så många roliga människor, mat, balonger, läsk, godis OCH chips. Somnade kl 23 (!) på mindre än en minut i sin säng efter en timmas babblande i bilen. Hur orkar han?! :)

fredag 3 augusti 2012

Man käkar korv

Mamman orkade inte laga tjusig middag idag. Då blir det sallad, korv med bröd och nektarin. Så länge det levereras ketchup och stark senap på korven så är allt toppen. Ingen som behöver tvivla på den killens vilja. :)

Dagens tips

Jag är superkänslig för de flesta slags bett. Blinningar är värst. Då får jag stora och knottriga bulor som kliar så jag blir galen. Igår bet något odjur mig på magen. Två stora märken. Tog först på Aloe Vera men det hjälpte inte. Så kom jag på att jag hade den här tuben hemma. Funkade super! Finns inte ett spår av betten idag. Jag är troligen lite långsam och ni vet säkert redan om det här. Men det finns kanske någon mer som jag. :)