lördag 3 augusti 2013

Talk to the tass!

Vi började dagen med att fixa frisyren inför kalaset idag. Kan också vara så att Buset var superlurvig och verkligen behövde klippa sig. :) Duktig var han trots hår i hela ansiktet. Tänk att man kan bli så glad över en liten klubba. Efteråt hängde han med till ica och handlade mat. Satt så fint i bilvagnen. Ni vet ett sådant där stort tungt as som småbarnsföräldrar roddar omkring på med vilda barn i. Ingen lek. För mammorna och papporna. :) Men KJ städade hemma så det var ett lätt val. Städa med en "hjälpsam" buse hemma är ett projekt...

Björnbäret har nu kommit sig upp här i livet. Har bestämt mig för att göra en rabatt med bara jordgubbar och smultron till nästa år. De sprider sig så jag blir tokig. Tänker kasta in lite blommor istället. Så får det bli!

Efter jag tränat Sassen i värmen så hämtade jag mattan till Busets rum. Som nu definitivt är husets finaste. Han var mycket nöjd även om den luktade lite "bläää" (lite gummidoft från baksidan om man stoppade ner näsan i mattan och sniffade). Har han ärvt sin mors näsa? :)

Oscar dök upp lite då och då under dagen. Trevligt. Så tycker även Otto. Kanske inte Oscar lika mycket. Lillkatten får stryk men ger sig inte. Oscar är bara för snäll... Men även Otto kommer gubba till sig och då blir det lugnare i huset. Om något år. Eller två.  :)

Idag blir det kalas i huset. Så fort alla är vakna så drar tårtbaket igång. Håll tummarna! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar