måndag 16 september 2013

Nu har du chansen att tycka till!

Comfort Support Sportbehå är jag extremt stolt över. Den är grymt bra och så många använder den. Nu är min plan att ta fram fler produkter i mitt eget varumärke Hogengård of Sweden. Självklart har jag idéer. Många. Massor. Men jag vill gärna höra vad du önskar. Det är värt mycket för mig. Jag lyssnar alltid. Allt går inte att lösa men jag försöker. Skriv också vad du har för storlek då det ger en mer rättvis bild av önskemålen. Pretty pretty please med socker på. Skriv några rader och gör mig glad. :)




Det är dessutom fraktfritt i web-shoppen fram till söndagen den 22/9 2013. Lite som tack för hjälpen.



13 kommentarer:

  1. Hej Helene!
    Hat inte haft nöjet att prova dina BH:ar ännu. Men har ju hört jättemycket gott om dem bl a genom Monasuniversumbruden! ;)
    Ska kolla runt lite och se om jag hittar ngt.
    BH:n på bilden ser sjukt skön ut!!
    Ha det!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är petig med vad jag tar in i web-shopen. Nu vill jag ta fram fler egna produkter.

      Behöver du hjälp så bara maila mig och berätta vad du vill/behöver ha.

      Radera
  2. En "rid-bh" önskar jag! Jag har letat och letat men ingenstans hittar jag det jag söker! Som en t-shirtbh i kuporna, gärna med lite push ;) , brottarrygg men med tunnare band än en sportbh. Alltså en snygg och smidig bh med lite lyft men med bra stöd för oss med lite mindre(läs - nästan ingen) byst :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Susanne! Jag har redan en klar skiss på detta. Bra att få det bekräftat. :)

      Radera
  3. Nu har jag inte provat din super BH men det jag önskar av en BH det är att tuttarna stannar kvar där man klämt in dem. Med det menar jag att brösten ska inte gå i sin egen takt utan gärna i samma takt som övriga kroppen går i. Det finns inget mer pinsamt när ens bröst kommer först och därefter resten av kroppen.
    Vad gäller sport BH så har jag inte hittat någon BH som jag varit nöjd med. Jag har storlek 85D och när jag springer vill jag att brösten ska sitta fast som berg. Därför har jag två BH på mig. Den första är för liten men det plattar till behaget som om jag skulle använt silvertejp. Den andra BH täcker det som väller ut från första BH:n :) Ja jag vet, säkert skitfult och nördigt men jag vill verkligen att brösten ska röra sig så lite som det bara går. Annars gör det bara skitont när jag springer.
    Så där, detta var mitt bidrag :) Jag hoppas att det gav dig något :)
    Lycka till!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Camilla! Du kan ju alltid prova vår Comfort Support i svart. Det är många som älskar den. Mycket just för att den har två behåar i en. Kupa på insidan och stötdämpare på utsidan.

      http://hogengard.jetshop.se/comfort-support-sportbeha-ah-p-2-c-102.aspx

      Radera
  4. Har hittat hit via Monas Universum men har kollat in din sida lite.

    Jag skulle vilja ha en bra ammningsbh gärna med bygel. Jag har 65 E just nu och det är omöjligt att hitta i Stockholm verkar det som. :( Samiras Underkläder hade förr men inget i min nuvarande storlek tyvärr.

    Vill ha en med bra stöd (använde alltid bygelbh när brösten var 65 c och har nu testat ett par utan och ett par med bygel. Föredrar nog med pga bättre stöd). Men så krymte tuttarna igen och nu har jag inget med bra stöd! :(

    Snygg, kanske med spets men inte supermycket spets, ska funka under ammningströjor men inte känna sig helt osexig! Är ju mer än bara mjölkkossa liksom! ;)

    Vänligen Åsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Åsa!

      Jag kulle kunna plocka fram hur många som helst men inte i 65. Har ingen aning om varför INGEN tillverkar amningsbehå i 65. Det finns ju ett behov. Alla börjar på 70...

      Bästa hälsningar
      Helene

      Radera
    2. Hej igen! Det finns men de är få. Abecita har en i 65 i omkrets men den är inte direkt någon höjdare utseendemässigt. Sen finns det ett annat märke som heter Change basic som är med bygel och från 65 i omkrets. Tyvärr så har mina bröst ändrats i storlek och de som jag köpt sitter nu inte som dom ska. Ingen av de butiker jag har gått till har nu min storlek. Har inte heller fått hjälp av att veta vilken kupa jag har nu så jag kan internethandla. Trist men jag förstår dom att dom vill ha sin buisness och satt mig på väntelista IFALL de kommer att ta in igen. Under tiden har jag ingen BH som passar, och brösten får inte det stöd de förtjänar.... :( Trist men så är det... Så jag hoppades på dig som är bröstens drottning enligt Mona! ;D
      Kolla en sväng extra med dina leverantörer är du gullig! :D Vänligen Åsa

      Radera
    3. Jag har kollat. Jag jobbar med ett Engelskt och ett Tyskt bolag och alla deras amningsbehåar börjar på 70. Önskar jag kunde hjälpa dig. Maila mig gärna direkt så jag inte missar dina svar. :)

      Radera
  5. Hej Helene:-)
    Som du vet använder jag och nästan alla mina vänner din sport-Bh och har inte velat ta på oss något annat sen vi börja med den för flera år sedan. Vi alla använder den till vardags som till fest. Den är så jäkla underbar!
    Så om du kunde göra nån mer underbar variant på den, som är mer som en vanlig Bh(jag menar inte hel fram). Fast den måste vara lika skön som sport-bhn. I den har man ju brösten precis där man vill ha dom. Finns ju inget
    bättre. Och du vet, Jag är kräsen och använder bara sköna kläder som inte känns typ;-)
    Många kramar och Lycka till! Du är bäst!
    /Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Eva! DU är bäst!
      Mitt mål är att fortsätta kollektionen med fler übersköna behåar. Lovar! Puss på dig! :)

      Radera