måndag 2 juni 2014

Helgens tävling i Borås

Åkte till Borås i lördags. Lååångt! Men ändå värt det. Vilka proffsiga arrangörer! Sass har denna helgen sett fyra olika banor och tävlat två klasser. Bra för henne. Första klassen var en MB:4 och den gick i deras stora ridhus. Red fram inne i lilla ridhuset men väl inne i det stora höll hon andan hela programmet. Hon tyckte det var så skumt. Jag red så ryggen ballade ur. Phu! Har fortfarande ont och stinker svårt av tigerbalsam... Tänkte åkt hem efter första klassen men Carina tyckte jag skulle ta en start till. Vänta tre timmar. Tur med vädret och Sass står så fint i släpet och tuggar hö. Duktiga Sass! Så var det dags för ny framridningsbana ute och nytt ridhus. Äntligen gick hon fram igen men det är svårt att starta en MC:1 efter MC:4. De korta diagonalerna är ju utan byten och hon klarade den första men den andra så bytte hon. Man är ju duktig häst då. :) Slutade på 62,34% men det viktigaste var att hon gick in och bjöd fram på en ny bana. Finaste Sassetass!

4 kommentarer:

  1. Fruktansvärt snygg häst du har :) Och duktig, uppenbarligen. Bra jobbat. Så kul att läsa om dina träningar, tävlingar och framgångar.
    /Ellen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Ellen! :) Hon är så vacker men känslig och lite rädd. Har bara tävlat sedan i höstas så det är stort för henne att komma ut så här. Jag är superglad!

      Radera
  2. Tack för stödet för min brötiga pålle! Vi ses säkert snart igen!
    Mvh Tjejen som hade transporten till vänster.

    SvaraRadera