fredag 5 december 2014

Skitsvans vs fredagsmys

Den här gubben. Karl-Otto. Han började med att komma in och kliva rakt upp i min renbäddade säng med grisiga fötter. Svarta fotspår över hela lakanet. Sedan åt "vi" räkor. Han med tassen mitt i. Så tänkte jag det skulle vara mysigt med ett par praliner och Big Bang. Ni ser ju på bilden hur bra det gick. Tur han är en raring... 
Värsta hälsofrukosten idag. Smoothie med chiafrön, spenat, jordgubbar, hallon, blåbär, cachewmjölk och en klick jordnötssmör. Men mixern låter så brutalt att jag plockade fram hörselkåporna.  
Så hämtade jag och Buset "nya" bilen. Ett helt nytt märke för mig. Men den är fin och nu hoppas vi den håller sig i ordning ett bra tag framöver. 
Var inne på Elon och köpte ett par ugnsmojänger. Tröttnat på att öppna dem med en kniv. Föll för dessa fina kransar. Men 495:- för mellanstorleken är för mycket stålars för julpynt. 
Nu hör jag hur kudden ropar på mig. I morgon är det pepparkaksbakning på schemat. Och degen. Oj oj... Den är så god rå. :)
Nu ska jag "bara" be att få tillbaka mina ben som den gamle skitsvansen lagt sig på. Jag är en utmärkt värmedyna. Så länge jag inte rör mig. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar